draaglast / draagkracht

Ben je geïnteresseerd?

Vraag dan nu een vrijblijvend orientatiegesprek aan.

vraag een gesprek aan

Opnieuw aan het werk

  • Voelen wanneer je weer aan het werk kunt. 
  • Contact met je eigen maatvoering en daar naar handelen.
  • Ruimte nemen om rustig en gestaag werkritme op te bouwen in de rol of functie die echt bij je past.

Hoe stem je af met bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere betrokkenden? Deze en andere vragen hebben veel mensen die na lange tijd weer aan het werk gaan. Wijnakker Coaching helpt je hierbij en begeleidt je bij de overgang van ziek thuis zijn naar weer gezond aan het werk gaan. Naar weer samenwerken en je taakstelling geleidelijk aan waarmaken.

Balans werk & prive
Hoe verdeel je je tijd en energie over de dag en de week? Hoe zorg je per dag voor een gezonde balans? En hoe zorg je voor momenten voor jezelf naast werk, gezin, mantelzorg, etc ... En hoe ga je om met 'kiespijn'? En durf je hulp te vragen als dat wenselijk is? Samen leren we prioriteiten te stellen, écht keuzes te maken uit de talloze plichten en mogelijkheden en daar ook naar te handelen. Dit zorgt er voor dat je je vaker uitgerust voelt, je focust op kerntaken en overzicht houdt.

Samenspel gevoel en verstand
Door vertrouwdheid te zijn je innerlijk; je lichaamssensaties, gevoelens, gedachten en intuitie, groeit je zelfbewustzijn. Je voelt steeds beter wat jou wel en niet goed doet en maakt dit verbaal en non-verbaal duidelijk aan je omgeving. Je neemt afscheid van het rationaliseren en pleasen en zegt voluit ja tegen wat goed voelt (letterlijk!) voor jou. Door heldere communicatie hanteer je gezonde grenzen. Je ervaart professionele voldoening en persoonlijke veerkracht.