Jozien Wijnakker

Natuur als inspiratiebron
Zoals je ziet op deze website vormt de natuur voor mij een belangrijke inspiratiebron. Nadat ik zelf een haptotherapeut bezocht omdat ik flink last had van teveel moeten ging ik als vanzelfsprekend naar de Academie voor Haptonomie in Doorn. Daar volgde ik de vijfjarige parttime post-HBO Opleiding Haptotherapie. Later volgde ik een aanvullende opleiding bij de grondlegger van de haptonomie Frans Veldman en Annemarie van Polen in Oms, Frankrijk. Sinds 2002 ben ik Geregistreerd als GZ-haptotherapeut bij de VVH en is mijn aandacht organisch verschoven van mens-en-werk naar mens-en-welzijn. 

Ontmoeting
Met mijn opleiding, werk- en levenservaring bied ik ruimte voor ontmoeting, voor bevestiging van je eigenheid en voor integratie van je levensverhaal. Daarmee voor de bevordering van je gezondheid. Met accepatie van de realiteit; thuis, op je werk en in je relatie (s) als basis. Met als perspectief: bevrijd van ballast uit het verleden, fit voor de toekomst en gemak en voldoening in het leven van alledag.

Professionele ervaring
Op het terrein van me
ns-en-werk  heb ik ervaring als loopbaanadviseur, senior CMI-coach, trainer tijd- en zelfmanagement en als HRM-leidinggevende. Eerst zo'n 25 jaar bij diverse organisaties en daarna als zelfstandige. Ik heb veel professionals mogen begeleiden in hun baan, loopbaan en levensloop. Zie ook  Linkedin. In 1996 ben ik als zelfstandige begonnen in Oost-Brabant en nu woon en werk ik bijna 17 jaar in Amsterdam. Sinds enkele Jaren heb ik een praktijk aan huis en dat bevalt mij en bezoekers uitstekend. Ik studeerde HBO Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid, VO Agogiek; beleid-management-organisatie, PAO loopbaanadvisering en OU Arbeid & Organisatiepsychologie. 

.